Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

HARİKA OLDU BU MAÇ ORDU İÇİN.

 

HARİKA OLDU BU MAÇ ORDU İÇİN.

                Bir hafta boyunca transferler, ciddi idmanlar, rüzgarı surat yakan Cuper ve ekibi ile hırsı ile arkadaşlarına on numara örnek olan kaptan Ali  ve yüksek moralleri ile futbol takımını bu maçın her dakikasına hazırlayan yönetim ile başkan. Birlik beraberliğin yanında sporcular üzerinde oluşmuş kalın sis tabakası gibi stres vardı, sporcuların tesislerdeki maç sabahındaki ruh halleri ise çok başkaydı.

              Yazılsa yazılmaz, anlatılsa o ifadeler tarif edilmez.  Zor gündü.

              Karşında Türkiye in en formda ve iyi takımlarından biri vardı, bunun yanında rakiplerinde puan alıyordu. Kolay bir hafta değildi kimse için. Yönetim, teknik kadro, personel, sporcular ve alt yapı için bu maçın ve gelecek olan üç puanın çok önemi vardı. Yüzler eskisi gibi gülmeli tesisteki mutluluk tekrara eskisinden daha farklı olmalı idi.

             Maça çok iyi başladı Ordu spor. Gençler Birliği takımının sahadaki önemli ayaklarını kitlemiş, her sporcu maç içinde  çok özel oynuyordu. Orta sahayı çok akıllı dizayn etmişti. Arkadaki oyuncuların hepsi de görevlerini iyi bir oyun anlayışı içinde yapıyordu. İşte, burada fark orta sahadaki Ali Çamdalı da idi. Sahada oluşu ile yanındaki Nizamettin ve Unbedise rahat alanlar yaratıyor, kanatlara top atıyor, akıllı oyunu ile her alanda Gençler Birliğine baskı kurulmasına mimar edası ile yön veriyordu.

              Tebrikler A li kaptan, Ordu spor takımı ve özellikle kalesinde devleşen Fornezzi. Bu maç her açıdan Ordu spor için olağan güzel oldu. Yeni oyunculardan sol açık onadığı dakikalar içinde ilerde bu takıma çok şey vereceğini taraftara gösterdi. Ama Müslüm, Baral ın kaçırdığı, arkadaşlarına vermediği gol paslarından sonra bugünün iyi oyuncusu diyreceğim Atilla ın büyük hatası golü getirince eyvah dedik bütün stat olarak.

              Tamda rakip on kişi kalmışken bu golün gelmesi iyi olmadı ile stres yapmışken fornezzi öyle bir gol kurtardı ki çataldan, elleri ile talkıma üç puanı o dakikada sundu. İşte büyük oyuncu böyle olunur. Bu maç bitti, yüzler güldü, bu hafta yeni transferlerle takım çalışması neşeli olacağa benziyor.

             Tebrikler beyler. Çok iyi oldu. Oh…

Önceki ve Sonraki Yazılar