Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

HAYIRLI OLSUN

Ordu spor takımı kalabalık bir sporcu ile kampa başladı. Kendi tesislerindeki çalışmanın  ilk günü neşeli geçti. Alt yapıdan alınan iki tane amatör sporcunun heyecanı çok belli olsa da. Dışarıda kiralık  oynayan Yasin ve Hüsamettinin  de burada olmasına sevindim. Evindeki sana  az  dışarıdaki de çok değerli olurmuş misali elimizdekilerin  orada, sporcuya ait arenada boylarını göstermeleri lazım.

Kimse sonunda hakkımı yediler dememeli. Babalar  ve analarında bu arenada olmasını istediği evlatlarının orada gerekenden fazla ve hırslı olmaları lazım ki, hocalarının dikkatlerini çekebilsinler. Burada onlarca sporcunun bir çoğu yada tamamına yakınının kampa giderken olmayacağı ortada.

Erkan hoca gelen sporculara burada bakmak eğer kuvvetli torpil olmazsa onlardan askeri faydalı olanları götürmek ve kulübe maliyet getirmeyecek adımlar atmak zorunda. Zaten kulüp menajeri de bu konuda çok hassas, spordan gelmiş olması , araya sporcu fotokopilerinin girmemesine çok engel bir yerde olmasını gerektiriyor.

O da orada zaten.

Oyuncuların genç olması bir yana hocanın da tanımış olması harika. Açık fazla çıkmaz. Yandancı ise çok az. Onlarda elekten düşer giderler. Herkes izliyor.

Fazla söze  gerek yok.

Hayırlı olsun 2013-14 sezonumuz. Başkanda  yönetimde inançlı.

Bu  kadar özel kulübün sezon boyu vereceği görüntünün ressamı artık Erkan hoca ve ekibi. İşleri kolay değil. Bundan sonra iyi olursa tribünden ona gelecek yürek çizimleri boy boy olur, kötü olursa hocanın çok iyi takım kurduk, iyi sporcular aldık sözü de onunla beraber teknik ekip aleminde tarih olur.

Bizce iyi olsun Ordu sporda çok başarılı.

Önceki ve Sonraki Yazılar