Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

KARADENİZ ÇAKALI SEVMEZ

 

Bu gün doğulu olan   AKP li ve BDP li vekillerin, de iyi niyet ,de istedikleri bir zorlama ile dağdaki çakalları düze getirmek için anayasadan çıkarmayı arzu ettiğin Türkler tarafından da ,bu katillere af gelsin isteği var ve bu isteği de insanlar;”  ben konuşurken  bana “aşk “ ile bakıyor diye seni sevenleri bu konuda istismar ederek yapıyorsun , buna rağmen on binlerce polis asker ve halkın eli kanlı çakalını muhatap alın affedin diyorsun…
 
Bu olmaz.
 
Bunu Türk tarihi yazmaz.
 
İnsanlar sana oy verir, sana aşk ile bağlı olur ama ruhunu katile , acımasız PKK örgüt insanına satmaz. Onları mecliste temsil eden elindeki kan kurumayan bu vekillere kapı açıp ta buyur demez. Bu kadar mı kansız oldu bu millet. Bu kadar mı oğlunu, kardeşini, babasını hainin kurşunu ile kaybedenler bu katil avukatlarına el uzatmak için sayın yetkilierin,” hadi “ demesi ile uzanılacak eller yarattı?
 
Bu millet neler gördü, neler yaşadı, Sarıkamış ta, Çanakkale de, Afyonda, Sakarya da ne can verdiler, millet yarattılar ama ne Türklüğünden ne Kürtlüğünden nede Aleviliğinden utandılar.Bu millein , adı Türk milleti,Ülkesi Türkiye cumhuriyeti. Başındaki komutanı Atatürk. Siz Karadeniz yansın diye, karışsın diye onları mağdur mazlum olsunda, cami önlerdeki bazı yüzler bunu oralarda konuşsun diye gidin konuşun, olayları, yapılacakları gündeme getirini ortaya koyarsanız olmaz.
 
Karadeniz hırçındır, serttir ama kürt, Çerkez,Ermeni, Rum, Alevi Sunnisi ile de her daim kucaklaşmayı içten yapan bir gruptur. Kürt te gelir kalır uzun yıllar gönül hanemizde, başımıza taç olurda; “ Apo ve PKK yı baş tacı etmiş çakalların”, burada konuşması söz etmesi, yorum yapması olmaz…
 
Ergenekon dan çıkan bozkurt gönüllüler asla çakallara toprak parçasını ezdirmez…
 
Bu Türk milletine hakarettir, şehit yakınlarına hakarettir, bu insanlığa hakarettir. Allah katında kim hesabını  verecek. Siyaseten cebini, kasasın, evladının dünyalığını doldurmuş ,ağzı boş konuşan ,sırtı pek, ensesi kalın, gururu gitmiş kişiler mi?
 
İnanmak bile zor. Benim başbakana konuşurken sevda ile bakmam, o istedi diye haine kahpe ye katile el uzatmamı, misafir etmemi gerektirmez.
 
O edebilirde milleten isteyemez.

Önceki ve Sonraki Yazılar