Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

NE FARK EDER Kİ…

 

Eğer o yürek sende yoksa, o hırs, istek , bir takımın bir sezonu, alın teri sahaya konmayacaksa, gözünde  rakip olarak sana gelen herhangi bir takım büyüyüp senin boyunu aşacaksa   , o zaman çıkar formayı sırtından ve   çıkma sahaya. Fener de oynamadan alsın 3 puanı gitsin.
 
Eğer sende o maçı alacak yürek varsa, biraz  onurlu isen ve bu takımı düşürmeyiz diyecek 11 yiğit o sahada olacaksa, çık al maçı. 
 
Bu  kadar insan senin için yollarda oldu, onlara bir şey vermedin, şimdi o kadar insan tribünde olacak ve sende hakları var, sen bu maça yüreğini koyacak ve maçı almak adına daha çok koşacaksın, onlara veremediğin 3 puanı vereceksin..
 
Sivas ta ki hatırlamak istemediğimiz o maçı siz oynadınız, aldınız ve ellerinizle verdiniz. Diğer maçları  siz aldınız , siz verdiniz son anlarda. Kredimiz bitti.  Fener bahçe maçı yürek isteyen, savaşmak isteyen ayaklara muhtaç. Onlar bizde varsa onlardan kur 11 adamı da çatır çatır oynayıp alalım puanı.
 
Saçma sapan işler yapılacaksa kimse sahaya gelmesin. İzlemesin, kahrolmasın. Kendileri oynasın yada oynadık sansın. Ordu spor tarihine 26 yıl sonra bir damga vurduranların bu takımı kolay bırakacağına inancım yok. Sonuna kadar Ordu sporu götürecek istek arzu içindeler.
 
Ama gel gör ki,rakip şampiyonluğa oynayan Fener Bahçe.
 
Bu sahada 19 Eylülde   güzel işleri yapan takımın  oyununun varlığı bizlere mutluluk verecekse bizde tribünde yerimizdeyiz. Bizden destek sizden ise güzel oyun.

Önceki ve Sonraki Yazılar