Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ORDU SPOR

 

Son maçlarını oynayan Ordu spor takımı  7.ci dakikada sahada bir eksik kaldı, 83 dakika oyunda kalan her futbolcu  Antalya gibi güçlü ekip karşısında gol haricinde çok iyi oynadı ve birkaç oyuncuda öne çıktı.

Şimdi  diyecekler ki, hoca, bu düşen takım,  niye yazıyorsun, hala bu takımı savunuyorsun,  beklide tenkitler şöyle olacak;  bazılarının parasal tenkiti, borçlar, kulübün durumu gibi asla kendince bilemeyeceği konuların olmayacak işlerin peşinde koşmaya devam ederek..”. Fakat Antalya maçına bakınca çok şey görmeyi asla arzu etmeden, birkaç yorum her zaman yapacak olan insanların kaçırdığı şey, yerli hoca, iyi analiz, takımın kapasitesi,  ve cesurca oynatılan gencecik isimler.

Takımın yetkili  olan sayın bir imside, tribünler bize Ömer devre arasında mı alındı, Murat Torun damı transfer gibi bir çok spor adamının dikkatleri olması ve A2 takımı içinde kapasitesi gideceği kampa ve alacağı idmanla yapılan bolca maça bağlı oyuncuların da,bu takımın geleceğinin  iskeletini oluşturacağı tarihi fırsatı niye olmasın ki.

O yüzden Ordu spor takımının alt yapısında yarın için birkaç isim var. Ve de Antalya maçında öne çıkan gencecik  isimler. Yönetimde artık alt yapısına ve kendi oyuncularına dönmeli. Birde  bir çok kulüpte çok iyi isimler  var, niye alınmasın, niçin iki yıl hedef koyum iskelet yapılmasın...

Oradan yukarıya iki üç isim alınmaz mı?

U 19

Trabzon da  gruplarda iki maçını alan ve finalde Erzurum Yakutiye takımını yenen gruptan çıkan Ordu spor U 19 takımına kocaman alkış ve tebrik. Hocaları Ali Şahin ve koordinatör Turgut Kırı, kaleci hocası Mustafa Dönğez i kutlarım.

Sporcuları da hak ettiklerini aldıkları  için. Harikasınız.

U 13

Ordu spor U13 takım Cumartesi ve Pazar günleri ve hafta sonu maç oynayan bu gençler iki maçını aldılar. Sahada ise çok kocaman adam gibi o formaya yakışır durumda Hasan Sönmez hocalarının dediği her şeyi  sahaya koyarak iki günde 12 gol atıp gol yemeden bir yolculuğa çıkmanın derdindeyim. 

Ama bazı teknik adamın çocuklar kulübelerine geldiğinde ayaga kalmadan, laubeli bir tavırla elini bile uzatmadan kinle oturan insana Ordu amatörüne ne verirse versin, onu hoca diye o camia  içinde bulundurmam.. Yazık.

Önceki ve Sonraki Yazılar