Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

TEK ADAY…YENİDEN

TEK ADAY…YENİDEN

 

Sayın Nedim Türkmen olağan kongrede tek aday oldu ve başkanlığa tekrara seçildi. Beklenen bumu idi derseniz hayır. Aylar içinde sayın bir çok ismin konuşulduğu kongrede tek adayla yeniden başkan olması sayın Türkmen in ilk yılındaki başarısının devamına yol verip onu ikinci yılında da görmek ve izlemekti.

 

Delege de bunu yaptı.

 

Aslında bir çok insanın listede adı yoktu. Buna darılanlar olsa da, nihayetinde istenilen ne ise onun yolu ne ise ona tabi olarak bazıları bu kongrede oy kullanamadı. Demek ki aidatı yatırmamış ya da unutmuş. Silinme yok.  Ama orada bir çok başkanlarda yoktu. Bir çok isimlerde. Bunlar dikkat çekti.

 

Kongreyi ve başkanlığı devamlılık açısından istedi sayın başkan. Yönetimine de “4 yada 5 “isim katarak işini yaptı, seçildi, toplandı yönetimi ile ve yeni sezon için ne yapılması gerekiri konuştu. Bu kadar. Sessiz ve sakin bir günde, Balık taşında Ordu spor seçimini yapan insanların huzurlu oluşu da yüzlere yansıdı.

 

Şimdi yeni sezon hazırlığı ve kurulacak güçlü kadronun oluşumu için eller taşların altına kaç kez girecek onu da başkan tayin edecek. Çünkü alınacak oyuncularsın bundan sonra lüksü olamaz, bir Havito, Hasan yada Fornezzi olmalı. Geldiğinde oyuna takıma cuk oturmalı.

 

Bunun işine de peşine de düşecek olan sayın Cuper. Sorumluluk altında olanda o olmalı. Bu ne kardeşim diyebilmek için. Ondan hesap sorma hakkını bulmak için. Tabi ki sayın Cuper çok tecrübeli. İşini bilir yada eksik yerleri bildiği içinde elinde oralara hazır oyuncusunu da bulmuştur.

 

Sayın başkan artık rahat bir çalışma ortamı içinde olacak. Kafası rahat. İşine daha bir özveri ile, kazandığı tecrübe ile girecek. Tekrara hayırlı olsun.

 

Tebrikler başkan.

Önceki ve Sonraki Yazılar