Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

YAPMAYIN

 

İkinci devre başladı, ilk maç, kötü oyun, transfer yok, bu kadarda ordu spor olmayan, ona hiç benzemeyen  bir takım sahada, zar zor beraberlik, Mersin takımını yenmemiz lazımdı, hepsine tamamda, bu zamanda süper ligde olan bu takımımızın yanında, kenarında yanı başında olmayacağız da, köşe başında dedikodu yada ah yada vah ları mı konuşacağız?
 
Bu mu yani Ordu spor luluk…
 
Ben bunu kabul edemem, bunun ne sırası nede zamanı, ordu olarak, il olarak bu kadar önemli bir birimi süper ligde tutmamız gerekirken , onun eksiği ile uğraşıyoruz, bunu bırakın kürt açılımı gibi komik vede aklın dışında olan bir adım için bütün süper güçler hükümetin koltuk altına girmiş ümüğünü sıkarken, Apo gibi geri zekalı bir katilin isteği vede barış adı altında Türkiye devletinin altına kocaman dinamitler konurken, Ordu için bize lazım olan İdris Naim Şahini vede kültür bakanını kürtler yada kürtler için uğraşan ermeniler makamlarından aldırdılar.
 
Kim kaybetti?
 
Türkiye den çok Ordu kaybetti, Ordu spor da bunun yanında on kaybetti. Hayalleri vardı Ordu sporun, bir süper stat, hayalleri vardı bu takımın daha özel bir yerde olma. Ama isimleri belli iş adamları dışında ordu spor başkanının yanında olan kaç insan vardı? Dün ordu spora başkanlık yapan değerli isimlere yapılan, uzaktan gazel okuma, sözde yardım, palavradan destek bugünde en sevimsiz hali ile karşımızda.
 
Bunu yaşamış, bu takımla şampiyon olmuş, küme düşmüş, yalnızlığın ne olduğunu bilen olarak yazıyorum. Konuşanların köşe başlarında ne olacak Ordu spor diyenlerin iki lira hayrı yokken bu takıma, ağızlarından akan salyalarının resmi ise jöleli müdürden farksız bir görüntü içinde değilde ne.
 
Bence yönetim Cupere destek olmalı. Alınacak olan sporcu transferi iş olsun diye değil, faydalı olan isimlerden olsun, destekte tam olsun. Ufak tefek işler olabilir. İçerde kırgınlıklar, sürtüşmelerde ama burası bir takım, başında patronu olan yönetilen bir takım. Yapmayın beyler, her şeyden cin çıkarmanın zamanı değil.
 
Bu takımın yarınlarına takoz koymak nasıl olur derseniz işte iki tane güçlü bakanımızda yok. Bakın bundan sonra olacaklara, bir onlarla olanlara şimdi bu yeni bakan beylerle olmayacaklara.
 
Ordu sporun Orduludan başka dostu yok. Bizim elimiz bir olmalı, hemde tam bu zamanda olmalı. Yılan misali sokma devri değil, kardeş olarak birlik olma vede bu takımı bu ligde tutma zamanı, beyler.
 
Gerisi boş insanların çay içip te laklak ettiği sürenin adı, oda  orduya ordu spora bir katkısı  olmayacak fuzuli anlar.
 
Kimin umurunda ki.
 
Önemli olan iyi isimler alıp bu takımın iyi yerde olması dileklerimiz. Boş tenkitler komik yorumlar ile zaman harcamak değil. Ordu Spor takımı Ordu için burada güçlü olarak durmalı.
 
Mesele bu.

Önceki ve Sonraki Yazılar