Karadeniz-Akdeniz yolunun Darıcabaşı Tüneli girişinde yürütülen çalışmalar tamamlanarak, yol yeniden ulaşıma açıldı.

Karadeniz-Akdeniz yolunun Darıcabaşı Tüneli girişinde yürütülen çalışmalar tamamlanarak, yol yeniden ulaşıma açıldı.

10 Temmuz 2023 tarihinde, sağanak yağış sonucu meydana gelen heyelan sonrası ulaşıma kapanan Mesudiye ile Ulubey ilçeleri sınırındaki Karadeniz-Akdeniz yolunun Darıcabaşı Tüneli girişinde yürütülen çalışmalar tamamlanarak, yol yeniden ulaşıma açıldı.

KARADENİZ-AKDENİZ YOLU YENİDEN ULAŞIMA AÇILDI

Vali Muammer Erol da, heyelan sonucu ulaşıma kapanan yolun yoğun bir çaba ve gayretle yeniden ulaşıma açılmasını sağlayan Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürü Rifat Silov ve Karayolları Teşkilatına teşekkür etti.

10 temmuz 2023 tarihinde, sağanak yağış sonucu meydana gelen heyelan sonrası ulaşıma kapanan mesudiye ile ulubey ilçeleri sınırındaki karadeniz-akdeniz yolunun darıcabaşı tüneli girişinde yürütülen çalışmalar tamamlanarak, yol yeniden ulaşıma açıldı.

https://cdn.ordukentgazetesi.com/media/0e79ef6e-99be-4e5f-95ea-1917bf2b7dc6.jpeg

yaklaşık 5 ay süren çağlayan köprüsünün imalatlarının tamamlandığını ve yolun yeniden ulaşıma açıldığını belirten karayolları samsun 7. bölge müdürü rifat silov, sürücülere ve bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.httpscdn-ordukentgazetesi-commedia0e79ef6e-99be-4e5f-95ea-1917bf2b7dc6-jpeg.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.