Banu Avar Ordudaydı

Ordu Üniversitesi ve Ordu Kültür Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Gazeteci-Yazar Banu Avar tarafından verilen konferans ODÜ Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Ordu Kültür Derneği Başkanlığını da yürüten Belediye Başkanı S


Gazeteci-Yazar Banu Avar'ın Küreselleşme, 21. Yüzyıl ve Türkiye  konulu konferansı bugün gerçekleşti.



 


            


              
  Ordu Üniversitesi ve Ordu Kültür Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Gazeteci-Yazar Banu Avar tarafından verilen konferans ODÜ Meslek Yüksek Okulu toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Ordu Kültür Derneği Başkanlığını da yürüten Belediye Başkanı Seyit TORUN’ un yanı sıra çok sayıda davetli ve öğrencide katıldı.
 

Türkiye’nin içinde bulunduğu durumla ilgili tespitlerini yaptığı konuşmasında örneklerle destekleyerek anlatan Gazeteci -Yazar Banu Avar zor bir süreçten geçildiğini ve yaşanan hiçbir şeyin rastgele ya da olasılık olmadığını ifade ederek, Türk Aydınının bu durum karşısında varlığını hissettirmesi gerektiğini ve ülke üzerinde oynanan senaryonun mutlaka son bulacağını belirtti. Gençleri uyanık ve duyarlı olmaya davet eden Banu Avar konuşmasının sonunda salondaki davetlilerin sorularını da yanıtladı.

 Programın sonunda Başkan Seyit TORUN Banu Avar’a, Ordu’ya gelerek konferans verdiği için teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Kültür Sanat Haberleri