Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ALT YAPIDA YENİDEN YAPILANMA..

 

Geçen sezon bazı  aksaklıkları yada olumsuzlukları  tek tek gideren, bazı sprcularıda çeşitli profayonel takımlara yollayan alt yapının amacı  yıllardır konuşulan;”niye ordudan bir sporcu çıkıpta A takımda oynayamıyorun”  sorusuna.

Bu takımdan”  Okanlar, Hakan ,Sertaç, Burak, Sinan, Cingirt “ gibi sorcular  tek tek Ordu spor formasını  A2 takım içinde giyip şimdi dışarlarda ekmek için ter akıtıyorlar. Şimdi alt yapıdaki hocaların, teknik sorumlu olan Turgut Kır ın amacı, geleceğin büyük Ordu sporun da iki üç tane Ordulunun forma giymesi için planlamanın yapılması ve çalışmalara başlanması.

Bu konuda herkesin işini profosyonelce yapması lazım. Kimse kimsenin ne derdinden anlar nede çare olur. Oldum diyende olurum diyende inandırıcı  olmaz. Bir yük altında ise görevli insanlar,  o yükün altında akıttığı terin hakkını yaptıkları güzel iş sonunda  almanın keyfini yaşarlar, şimdi de aynı iş , alt yapıdaki çalışmanın sonunda, herkes için mutluluk verecek bir sona doğru giden şekilde oluyor.

O kadar güç ve zor seçim yaparak alt yapının geleceğine imza atacak sporcuları  seçiyor ki hocalar, geçen sezon ki  dışardan gelipte bir iki yıl Ordu da bir şey vermeden oynayan sporcuların yaptıklarından daha farklı bir yol haritası içinde çalışmalarını yapıyorlar.

Hepside Ordu lu, hepside gelecek günlerde yukarda izlemekten zevk alacağımız gençlerden oluşan bir takım. Bunun için bir sezon bekledik. Elimizdeki sporcuları  yolladık. Planlanan şekilde yeniden yapılanma ve çalışma için  adımlar attık.

Bakalım, maçlar başlayınca çalışmanın neresindeyiz, nasıl bir karar vermişiz  yada eksik olan ne?

Önceki ve Sonraki Yazılar