Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKUNDAMI?

 

DÖNÜLMEZ AKŞAMIN UFKUNDAMI?

Pazartesi İzmir’de Altay’a konuk olacak Orduspor için artık kaybetmek denen harflerin yan yana gelmesi asla mümkün değil.

Stres denen olguyu yanında, ruhunda, etrafında taşımayan, işi olmayan, fazlada önemseyip kendini yemiyen Tavşanlının yeri nerde, diğerlerinin milyarlar harcadığı takımlarının durumu ne halde?

Bu hafta bir çok takım karlı olsada Samsunun Adana’da puan kaybetmesi iyi oldu, Antepinde öyle dememiz, biraz sevinmemiz için Ordusporun Altay’ı yenmesi şart. Yenerse iki adım önde gidecek..

Şans değilmi?

Arkamızdaki “Tavşanlı, Rize, Bolu Samsun, Mersin, Denizli” takımlarının her aldıkları nefesin sesi yeterki Teknik kadromuzu ve takımı etkilemesin. Yoksa bu takımın rahat olması iyi oyununun müjdesi olur.

Bu hafta İzmirden gelecek her puanın Orduda ki Mersin maçının iyi sonuçlanacağına müjde olur.Yoksa işimiz çok sarpa sararki bunu kim çözer bilemem.

Çünkü her kötü neticede başkana dönüp bakmak, ondan medet ummak ve ne oluyor başkan demek, ne bu kulübün gidişine nede üstlendiği misyonun büyüklüğüne yakışan hareketlerdir.

Pazartesi akşamı saat 8 de televizyonda bu maçın neticesini görmek, ve galibiyet mutluluğunu yaşamak her Ordu lu gibi hakkım sanırım. Çünkü ya sonunda mutlu olacağımız yerde olacağız yada dönülmez akşamın ufkunda..

Kimse falancı futbolcu yok filancı sakat ama önemi değil demesin, iskeletinden bir eksik olursa ne duruma düştüğünü gördüğümüz Ordusporu Allah sakatlıklardan korusun. Çünkü bazı isimlerin yerini doldurmak zor oluyor.


Önceki ve Sonraki Yazılar