Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

HER ZAMAN DERİM, DOGRU GİDERSEN KAZA YAPMAZSIN.

 

 

Ellerimde cam küre yok ki geleceği size küreden bakıp ta yazayım. Doksan dakika sporcunun ayaklarında gezinen top, topun gideceği noktada ise kaderiniz yazılı  ise, o topu ellerimizle mi  kaleye,  yönetim yada taraftar olarak atacağız?

Haftaya Karşıyaka maçı olacak, söyle sonucunu yazayım. Var mı  böyle gücün? Demek ki maçı oynayacağız sonrada alınan neticeye göre yol haritamızı çizeceğiz. Ya Ankara  yada Ordu da Duru göl. Gerisi hayali tahminden başkası  olamaz.

On birini sahaya koyar, sonrada rakibine ver üç puanı git demek hakkını  kim kendinde     bulabilir, kimse bulamazsa sen ayaklarınla topa, beyninle de formana hükmedeceksin ki; bu maçtan üç puan alıp, Ankara ya vize yapalım…

Bu takımın sezon başı hocası  vardı, gitti. 6-7 maç için yönetim bir hoca getirdi, bitene kadar ne yaparsa başımızda, başarısız olunca, doğru iş onun la yolları ayırmak. Hedefine,  geleceğine   bakmak. Milletin umudu  play of, bu sevda ateşini Ankara da söndürmek için iki maç var.

Bende başkan kadar inanıyorum.

Oda şampiyonluğa ,bende şampiyon olacak diye sporculara ve  hocalara güveniyordum. Ama bu güveni bize yaşatacak olan hocanın kendine olan güvensizliği, bunu bize verdiremedi, gitti. Şimdi  bu hoca ile ilk altı  ise hedef kaza yapmada gitmemiz lazım..Hoca da bunu ister.

Acilen, hemen.

Çünkü rakiplere  ve  puanlara bakarsanız, öyle kolayca playoftayız demek kolay değil. İnanın  onlarda maçlarını kazanır sa yine  birkaç terettüt var gibi. Umud edelimde rakipler puan kaybetsin de biz üç puan alalım.

Bu kadar iyi takımın bu sezonunu  yanlış adamlar yüzünden yok saymasına çok üzülürüm. Bu takıma şampiyon olmayı  yakıştırmışken.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar