Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

İSTANBULU FETH ETMEYE GELDİK, OLMADI…

 

İSTANBULU FETH ETMEYE GELDİK, OLMADI…

Geçen günkü  yazımda da bahsetmiştim, İstanbul “büyük Ordu” diye. Çünkü İstanbul Ordu spor için deplasman değil, iç saha gibi..Binlerce Ordulu maça gelir ve heyecanları Ordu kadar taze olur.

İstanbul B.Belediye takımı iki hafta “AGA” lara vurdu, İstanbul da, bu  Ligde ,benden sorulacak diye rajon kesti..Ama hesabında Ordu spor varmı idi yokmu idi onu hesap etmediki sonuçta yine defansın amatörce hatası ile iki puanı bırakıp geliyoruz.

Ordu spor da, belli isimlerin fizik gücü ve kondiyonları üst düzey olursa onların alacağı puanların değeri para ile ölçülmez. Hafta içi hocalar, rakiplerini iyi analiz ettirip yada  kendileri kasetlerden izleyere k, taktik çalışmayı da hafta boyu yapıp maçlara çıkıyorlar.

Böyle olunca da, hem Manisa hemde İ.B.Belediye takımına yapılan saha içi presli oyun meyvesini 4 puan olarak verdi. İşini doğru yaparsan, iş bile sana kar sağlar..

Bizim takımda defansının ayağına gelen topu rakibe” gelde şu golü at “dercesine fos geçmesin den, biz üzüldük ama iki haftanın külhanbeyi  Salı akşamı buz gibi oldu sahada..

Bize de,  3 puana da yazık oldu.

Ama bize Salı akşamı oynanan Fener maçı çok özel görüntü verdi. Niye mi,neden binlerce bayanımızda Ordu spor maçında trbünlerde olmasın, niye o güzelliği yaşayan Saraç oğlu gibi, gelecek maç 19 Eylül bunu yaşamasın. Bizim bayanlarımızda mor beyazın hastası, taraftarı, dostudur.

O halde onları  davet etmeli yönetim..

Bu gece güzellikleri yaşadık. Muhteşem bayan Fener taraftarlarını ve kaçan 3 puana ragmen her geçen hafa daha iyi olan Ordu sporu..

Şimdide içerde olma zamanı. Geçen hafta bu tribün bu kadar yalnızlığı hak etmedi..Hele hele sizin olmadığınız maçları, yalnızlığı hak etmedi..

O zaman kadınımız, kızmız, gençlerimiz le, taraftarlarımız la 19 Eylüle gelelim. Orda alınacak çok 3 puanlar var.

Evet,  İstanbulu fet edemedikse, kıyısından köşesinden bir ganimette olsa alıverdik ya o bile büyük bir iş..

Herkese büyük alkış  Özelliklede başkana ve Metin hoca ile ekibine..Onlarda bu sporcuları neleri başarabileceklerini  kamplarda iyice işlemişler, şimdide meyvelerini alıyor emeği geçenler..

Mutluluk içinde..

 

Önceki ve Sonraki Yazılar