TAVŞANLI MAÇIDA….

TAVŞANLI MAÇIDA….

Ordu spor hakikaten iyi takım olma, Ordu halkına ve tribündeki o değerli spor severlere çok iyi günleri getirmeye sözleşmiş 30 kişilik harika bir aile.. Bir takım yapabilirsin, oyuncu alabilirsin ama onu aile kadar sıcacık ortam içine koyamazsan ne yap

TAVŞANLI MAÇIDA…

MUSTAFA KÖKSAL

Kazasız ve belasız 3 puanla bittiğinde ben Hüseyin Tepe ve eşlerimizle Amasya da idik.Düğün dönüşü aklımız maçta d,katimiz yolda idi. Dayanamadık durduk ve bu maçın sonucu defalarca alt yapıdaki elemanımız olan sevgili  Hasan kardeşe sorduk.. Ne zaman geçti ne maç bitti son düdüğe kadar.

Nihayet farklı olacak maç 3 puan olarak lehimize yazıldı.

Geçen hafta İBB maçının sıkıntısı  yaşadık hem kupada hem Linyit maçında. Zordu içerde fena oynamadığın bir iç saha maçında abuk bir pasla ve yapılan amatörce hatalar zinciri ile 3 puanı İBB ye vermek.

Bir puanda olsa puanın değeri sezon sonu önüne çıkar anlarsın hesabı olmaz inşallah.

Neyse,  içerde kaybedilen kaza ile verdiğimiz 3 puanı deplasmanda almanın mutluluğunu yaşıyor taraftar, yönetim ve teknik heyetle futbolcu kardeşlerimiz. Bundan sonrada bu kaliteli sporcu kardeşlerimizle beraberce meydana getirilen takım, hedefine daha dikkatli ve istediğini almak için gider bizde mutlu oluruz.

Bu maçı alan Ordu spor  takımının , maçı  daha farklı skorla bitireceğini de bilen olarak, 3 olsun hanemizde olsun, moraller iyi olsun, bizim olsun diyerek gelecek maçlar ve zor haftalar için bu takıma başarılar diliyoruz.

Ordu spor hakikaten iyi takım olma, Ordu halkına ve tribündeki o değerli spor severlere çok iyi günleri getirmeye sözleşmiş 30 kişilik harika bir aile..

Bir takım yapabilirsin, oyuncu alabilirsin ama onu aile kadar sıcacık ortam içine koyamazsan ne yaparsan yap başarısız olur dağılırsın.

Onun için ben sezon başından beri birilerinin anlamsız yorumlarına rağmen yinede sözümdeyim. Bu takım Ordu insanının başını dik gezdirecek bir takım..

Merak etmeyin ve destek olun, kombine ve maç  biletlerinizi alıp maça gelin yeter. Tebrikler çocuklar, tebrikler Erkan hocam ve hocalar ile bu işin mimarı olan Tahsin Türkmen ile o takımın oluşmasında emeği olanlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.