PLAY-OFF

PLAY-OFF

Burası muz cumhuriyetimi ki İBB Yenilirse ölümler olur, kötü hadiseler olur. Aslında Cihat denen şahsiyetini ayak altına almış insanların kişiliğini satması bize Ordu halkına bu play-off lar da en büyük dopink olmalı, İBB ve Cihat hocayı göz önüne alan sp



PLAY-OFF

Mustafa KÖKSALmustafaköksal..JPG

Buna kaldı ümitlerimiz, elimizdekinin kıymetini bilmeden hep yansak ta, kaçan 10puana her gün of  ya da puf desek de, işimizin ilki Mersin, ikincisi Ordu ilindeki” 180” dakikanın içinde gizli…
 
Kim finali Şükrü saraç oğlunda  oynayacak , onun hayali ile uykusuz kimler  kalacak, 4 takımın yapacağı maçları kimler heyecan içinde  yaşayacak  dersek bunlar  takımlardaki  teknik adamlar, sporcular ve yöneticilerdir.
 
Play-off denen gizemli oyunun iki maçlık yarışında finale adını yazdıracak sonrada süper ligde oynama hakkı kazanacak 3. Takım ben olmalıyım diyen bu takımlara öncelikle sabır, güç ve sakatsız bir maç serisi dilemek tüm spor aleminin isteği.
 
Ordu spor takımı hak ettiği şampiyonluğu niye eliyle verdiğinin sebebini dışarıdan ne kadar görüyorsak o pencereden analiz etsek de, asıl ne, olan neyse bununda cevabını bu takımı idare edenlerin vereceği çok açık.
 
Sabırla bu maçları bekliyoruz. Cuma günü Mersin maçı için Adana da kampta olan Ordu spor takımının yanındaki teknik kadro, menajer, idareciler, gidecek taraftarların Ordudaki maça getirecekleri sonuç için sabırla  maçın bizde olması için dua edeceğim.
 
Şampiyon olan takımın sevincine asla gölge etmeden yalnızca menajer Murat kardeşimin sahadaki seyircilerin kalabalığının maçı vermezse İBB üzerinde nasıl bir travma yaratırdı, sonuçlar nasıl oluruna asla katılmıyorum, ama tebrik ediyorum.
 
Burası muz cumhuriyetimi ki İBB Yenilirse ölümler olur, kötü hadiseler olur. Aslında Cihat denen şahsiyetini ayak altına almış insanların kişiliğini satması bize Ordu halkına bu play-off lar da en büyük dopink olmalı, İBB ve Cihat hocayı göz önüne alan sporcularımız maçlarını bunlara bakıp ta kazanmak için oynamalı..
 
Finale gitmeli, Şükrü Saraçoğlunu muhteşem bir şölen alanına getirmeli….
Niye olmasın ki, önce Mersinden iyi sonuçla dönelim.
Sonrası zaten gelir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.