Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BAŞKANIN MUTLULUĞU

Bu kadar stresli bir iş kolunda başkanlık gibi ağır sorumluluk içinde olacaksın. Her gecenin sabahın da; ”bu gün her şey iyi olsun diye Allah tan çok iyi olmayı dileyeceksin”, sonrada verdiğin emeği verdiklerinin sana sunduklarında görünce çocuklar gibi şen ve mutlu olacaksın, daha doğal ne olabilir ki?

Başkan bugünlerde bunu yaşıyor. Yapmaya çalıştığı  takımının çalışmasını,  sahadaki durumlarını  görünce, tribünden oraya gelen insanlara forma verirken yüzündeki mutluluğu kaç paraya kimden alabilirsin ki? Bu kadar mutlu olması, Ordu spor da çalışanlarında her durumuna bir o kadar artı  olarak yansıyor.

Ordu spor iyi olmalı.

Geçen sezondan giden Yalçın taraftarın gözdesi, gelen gideni aratmamalı, orta sahaya Gosso dan daha aktif oyun kurucu isim olmalı, geçen sezon Ordu spora çok şey veren Javito yu unutturacak isim alınmalı. Forvetlerimiz iyi o iyi dişlileri çalıştıracak kol acilen bulunup orta sahada işine başlamalı. Ordu spor iyi takım.

Bunu herkes kabul ediyorsa öyledir.

İş bu kadar net olunca başkanında Avusturya kampındaki neşesi bizleri de sevindiriyor. Bu yönetime de yansıyor. Yapmak istenen işler hızlanıyor.  Fakat İspanya ya gruplar halinde iş aramaya gittiği iddia edilen OTSU un değerli isimlerinin de konu Ordu spor olunca kaynak noktasında ellerinin o kadar hızlı olmamasındaki sebebin mazereti olamaz.

O kadar yanlışta olsa, isimleri listeden silinmişte olsa,  elini uzatacağı yönetimin temsil ettiği Ordu spor sa onların elinin uzanacağı yer Ordu spor olacaktır. Bu sezon kimse bana Ordu spor kötü olursa birileri mutlu oluru demesin. Bura dan  o insana kötü söylerim. Ordu spor , gelişme adımı atan her kesime ekmek getirecek bir firmanın öz adı.

Turizm kenti olmayı arzu edenlerinde eli ayağı gözü.  Sizce bu böyle değil mi? Ordu spor bu yönetimin onur,  gurur yolculuğunu el ele yaptığı takım olmuş. Mutluluklarıda, hüzünleride buna bağlı. O kadar yani.

Önceki ve Sonraki Yazılar