Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

İNANILMAZ OLAYLAR

CERREFOUR”DA

Gazete bunu olay diye yazıyor. Feste bazı  AKP li arkadaşlarda olay diye,  paylaşın diye insanlara mesaj atıyor, yüzleri de kızarmıyor utanmıyorlar da. Bunu siyaset diye yapanı bir dakika o partide durdurmam ben olsam, bunların bu partide ne işleri var ki, faydaları kendilerine ceplerine. Millete faydası yok ki gaydasını üflediklerimin.

Efendim bir bacımızı “Carfaerraur”da  çalıştırmamışlar. Müşteri onları görünce kaçarmış, sonra  bu”S.A”lı yerlerde bunlara yapılan zulme Müslüman kardeşlerimiz sessiz mi kalacakmış. Bak sen şu işe. Bacılarımıza zulm eden o müdür denen kafire cihat  etmemiz lazımmış. BİM e yapsak olmaz mı, olmaz başbakanın oğlu zarar eder. Aklımızda bu büyük iş yerlerimi var ele geçirilecek. Her boş alan ele geçti. TOKİ ayağına bir çok garibimde zengin oldu. Gözümüz yok.

Peki bunu protesto edelim. Bir çok AKP li vekilin oglu kızı akrabasının büyük yerlerde iş yerleri var. Eğemen Bagış denen vekilinde eşine ait birkaç yerde. Sordunuz mu o nereye baktığını milletin bilmediği bakanın eşinin yanında baş örtülü bacımız çalışıyor da mı elin müdürü çalıştırsın.

Önce kendi evinin içindeki pislikleri temizle sonra sokağına bakarsın. Zaten bu partiye bir şey olursa bunlar gibilerin yüzünden olacak. Abdessiz namaz kılanlardan,  menfaat için secdeye inenlerin yüzünden.

Gerisi sizi de işe alınmayan bacılarımızı  da aşar.

HATAY EMNİYET MÜDÜRÜNÜN İŞİ…

Aslında o gençlik kolları başkanı  kim ki, o kadar aç, işsiz, ihtiyaç sahibi varken, gençlik kolları  başkanlığı gibi ulvi bir makamı kullanarak emniyetten kantini alıyor. Utanmıyor çalıştırıyor. Utanmıyor polise orada kafa tutuyor, polis ona diklenince sayın Erdogan ın himmeti ile zembille vekil olmuş Bayram Türkoğlu un efe oğlu, geliyor kocaman Hatay emniyetinde o komiser yardımcısını tehdit ediyor. Kimsin lan sen diyecek kadarda şerefsizce işler.

Sonra sayın Emniyet müdürü bu kadar polisin hakkını koruyacağına bu iki tane zıpırın önüne eline numara verip te şerefli türk polisini getiriyor, yazarken hem müdüre hem de bu iki tane pisliğe isyan ediyor ellerim. Polis memuru tespit edilip, sayın müdür tarafından işinden oluyor.

Buradan bu olayı okuduğumda beynimden vurulmuşa ben döndüm de Hatay ın MHP li ve CHP li siyasetçileri ne yapacak ona  meraklı bakışlarımla her gün gazetelerde haberlerde bakıyorum, bakacağım.

Allah ım daha neler göreceğiz. On binlerce askerin polisin katili APO çıkacak bunu göreceğiz, kürt devleti kurulacak, Türkiye darbe yiyecek bunu da göreceğiz de. Bu kadar memurunu ayaklar altına alan Emniyet müdürlerini bize,  bu millete gösterme Allah ım, hele bu kadar mübarek günlerde. İki tane zibidi siyasetçiyim diye devletin memurlarının ekmeği ile oynayabiliyor,  ya tüh…

Yemin olsun ki tüh.

İnanılmaz işler bunlarda ondan yazdım. Birincisi çok kötü bir konu. Senin vekillerin iş yerlerinde çalıştırmayacak sen konuşacaksın. Boş versene. Başı örtülü açık olayını konuşmayın çok ayıp zaten.

 İkincisi ise bütün siyasiler o Emniyet müdürünün ismini künyesini almalılar, bir gün gelir lazım olurda. Onunda ekmeği ile bir başka siyasi parti oynar. “Sap döner keser döner” misali.

Bu zavallı iki Hataylı AKP li gençte gün gelecek Bağlantısiyasetçi olacak he mi?

 

Önceki ve Sonraki Yazılar