Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BİNDİK ALAMETE GİDİYORUZ KIYAMETE

BİNDİK ALAMETE  GİDİYORUZ KIYAMETE 
          
Yazıma başlamadan bir şey anlatayayım; eskiden bir ressam tuvali önüne koymuş, uzaklara bakarak bütün boyaları süre süre anlaşılmaz bir resim örneği meydana getirmiş. Bunu gören bir adam demişki;” üstat, boşlukta uzağa bakıyorsun, bütün renglerden buaya sürerek resim değil, adeta çorba yapıyorsun.”   
Ressam ona döner ve ;” bak bayım , “buraya doğru dürüst bir şey çizsem kimse bakmaz, dikkat çekmez, ama bu şekilde bir çalışmaya ne var diye herkes bakar, üstelikte modern bir şeymiş gibi alır”, der. Orduspor da da çalışma galiba böyle, gidenlere bakıyorsun, bence gitsin farketmez diyorsun gelenlere bakıyorsun, gidenler için ne apıyor bunlar diyorsun. 
 Delirdilermi, bu sporcularla gidenlerin farkı ne diyorsun. 
 Giden sporculardan daha iyisi gelmemişken, hazır olanıda kaybediyorsun. Hoca alıyoruz, dünya para veriyoruz, ona güvenip, yeter deyip razı olmuyoruz, yanınada niçini soru olan bir menejer alıyoruz. Ugur hoca ya ne gerekki menejer , o akıllı bir hoca değilmi?
 O kadarını Naşit hocada yapardı, Erhan da, Ertan da..Menejer o kadar parayı niye alırki? Galiba bir yede oluk var akıyor, o parada herkese bol bol yetiyor. Nasıl olsa, hayatında alt yapıda çalışmamış onca isimle devrim yapacak bir sistemin sonunda bir çok yetenek bulunacak, Orduspor’un kaynak problemide hallolacak, yetkililer öyle diyor..! 
    Alt yapıda bindik bir alamete yemin olsun gidiyoruz kıyamete..Üzülüyorum. O kadar akıllı insanların bu kadar yetersiz iş güccüne sahip isimlerle alt yapıda hoppala oynamalarına aklım ermiyor. Dalga geçer gibi bir şey bu..
       Şimdi bir dostum diyorki; ne istiyorsun buraya gelenlerden, arkdaşın değilmi?  Arkadaşım, dostum. Ama orda çalışmasına,  olmasına ben ne diyebilirim, sonra banane, ama iş tercih olunca, ben bir isim için demiyorum, o faydalı olur, alt yapıda çalışsın , ama onun adına yapılmış olan A2 tercihi yanlış, bunun için yazıyorun, iddia ediyorum…Yapamaz.
       Faydalı olmazmı, çok olur.
      Yönetimin de bu konuyu bir ele vermeden araştırmasını istiyorum. Lütfen alt yapı hassas yer, burda duyarlı olan ve en ufak bir yanlışa göz yummayan sayın Adem Türkmen, bu atamalar içinde,  spor adamlarına sorsun ve yürekten, ciddi olarak soruştursun.
Torpille, siyasi istekle yada arkadaş hatırına gelen bir yapıdan hayır kime gelmiş ki? Gelmiş olsa, sayın Türkmen diğerlerine de dur derdi, o kaar vicdansız ve gaddar değil.

Önceki ve Sonraki Yazılar