Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

HER KES SAMSUN MAÇINA KİTLENMİŞ

 

Bir sessizlik hakim, yorumlar bile baklava kıvamında, bir servis yapılıyor, kırmadan dökmeden. Tam istediğim hava. Sıcak, fırıl fırıl bir sam yeli ile sakinlik.

Hayra alamet mi, yoksa her sessizliğin sonundaki fırtınanın getireceği zararmı yada karmı? Bu maçı alırsak üç şeyi kazanacağız.  Bir karadeniz derbisini almanın moralini, iki  ilk altı için şansımızın yüzde altmış olduğunu, üç  iyi takım olduklarının kendi beyinlerindeki tescilini.

Çünkü ne geldi ise başımıza sporcuların takıntı yaptıkları ve bu derin girdaptan kendilerini alamadıkları acabaların üst üste gelmesi, panik ataklar, güvensizliklerdn geldi.

Bunları  bu maçta aşacak olan, Samsun maçını  alacak olan bu sporcu kardeşlerimiz se , son sözü  sahada onlara bırakacağız. Onlarda aslanlar gibi lideri yenip, aslında bu liğin lideri gerçekten biziz demelerini bütün Ordu statda onlardan bekliyor.

Takım kurgusu, taktiksel düşünce, saha içi sporcuların oyun anlayışı, hücum etkinliği, tetbirli oynama gibi sözcüklerin sahibi Metin Diyadin. Patron o, hakimiyet kayıtsız şartsız onda ve ekibinde. Biz işin o tarafında değil, doğru yada yanlışında oluruz. Biz oyunun alkış veya tenkit yanında oluruz.

Umarım bütün Ordu bu maçın alkış locasında olur. Umarım teknik ekip, bu mçın direksiyonunda doğru sürüş pozisyonunda oturur. Umarım Samsun takımından daha iyi olduğumuzu sporcular herkese gösterme  zevkini yaşar.

Umarım yönetimin gönlünden geçen, iş adamlarının arzusu olan, siyasilerin gözlerinde büyüttükleri o şampiyonluk playofta da olsa Ordu ya gelir.

Umarım bu hafta mutlu bir gün olur.

Önceki ve Sonraki Yazılar