Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

HEYECAN SARDI HERKESİ

 

Acaba nasıl bir Orduspor…?

Alınan oyuncuların Orduspor ile ten uyuşması üst seviyedemi, bu oyuncular için  yapılmış  7 yıldızlık  otel seviyesinde bir kulüp ve onlar için yapılmış hazırlıkların yanında,   camia beklediklerini oyunculardan alacak mı?

Bu sezon takım ne yapar, başarı sınırı nereye  kadar?

Ne kadar soracak olsakta, merakımız en üst seviyede olsada,  benim sunacağım, açılışıda Perşembe günü Trabzon spor ile yapaagımız,  beraberce izleyeceğimiz Ordusporu herkes gözleri ile görüp kararını verecek.

Sonra  her köşe başında bir ordu spor seveni  kolumuzdan çekip, hoca yahu;” falancı  futbolcu çok iyi idi, filancı  yakışıyor mu, ya da devansımız ne öyle, filan  yeri muhteşem, gibi geyik muhabbeti ile sezon öncesi sohbetlerin uzunluğunu her daim göreceğiz.

Ama,  kalecisinden defansına kadar değişimi yaşamış bir takımın bu sezon başarılı  olmasını istemek,  beklemek, acabalar la süslü  sorularla olaya bakmak,  normal. Kim olsa aynı  şekilde bakar.

Benim içinde sizler içinde bu kadar heyecanın olmasının normalliği kadar , Perşembe günü saat 19 da oynayacagımız Trabzon maçında bir nebze işte Ordu spor bu ,dedirtecek takımı görme fırsatımız olacaktır.

Biletlermizi alalım , 19 Eylüle gelelim, açılışı muhteşem olsun  Ordu sporun. Ankarada ki  atmosferin içinde  imiş gibi tekrar el ele bu anı yaşayalım.

Şeker bayramınız kutlu olsun , yarınki maçta şeker tadında izleyenlere tat versin.. Heyecan benide sardı..

Beklentimiz var.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar