Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

SAHİP ÇIKIN, ONLAR AMATÖR…

SAHİP ÇIKIN, ONLAR AMATÖR…

Hiç bir ayrım yapmadan söylüyorum. Bu ilin parası yada ödeneği kimlere yol, su, okul yapma adına, nasıl verildiğini ordunun delileri bile bilirken, trilyonlarca para, iş yapılıyor adına birilerinin kasa hanelerine itiliyorken, bakıyorum da elli bin lira için ordu gençliği adına hizmet eden , zor şartlarda genç yüzlere spor yaptıran amatör kulüplere dönüp bakanAllahın kulu yok.

Onlarda mı bir siyasi yelpazenin ucundan tutmalı ve hizmeti karşılığını bayındır hizmeti alır gibi almalı? Ben bu ilin il genel meclisine asla güvenmiyorum deme noktasına geldim ki; başında orduya kendini adamış bir isim varken.

O bile sırtını siyasi yelpazenin bir çok yüz noktasına dönmüş sanki ; iş alanlarının bu alemdeki ayküleri ortada, şimdi bu amatör camianın can çeken yüzü kime dönsünde çare arasın?

Bütün yüzler bu camiaya kibirli ve olumsuz tavırla bakarken…
Entresandır, konuşurken mangalda kül bırakmayan bazı isimler yazın turnuvalarda reklam diye forma, para verirken aynı iyiliği amatör bir takıma bir forma yaptırma noktasında göstermiyor.

O zaman başımızı çevirip, sayın valimize bakacağız. İçinde Ordu amatörünün hakiki evlatlarının da olması gereken kaynağı, ordu sporunun gerçek sahibi olan amatörlere kendi imkanları ile umut olarak niye verdirmesin ki?

Ya da iş dünyasının silik yüzünü de bu kulübler üzerine azda olsa çevirtmesin ki. Ben üzülüyorum, yok etmeye çalıştığımız kulübler bu şehrin ve gençlerin oksijeni ve zevk aldığı alanlarıdır.

Hem iş hemde aileler olarak ve sayın valimizin ricasıyla il genel meclisi de bu oksijen veren yuvaları yaşatsınlar, siyasi bazı yüzler ihale alıp ta göbeklerini büyütecek diye bu kötülüğü ordu amatörüne yapanlar yarın çok şey kaybederler,birde farkında olsalar!.

Bu konuda bi çok spor dostu , elinden geldiğince forma ve maddi olarak yardımcı oluyor, birkaç kişi daha çıksa fenamı olur? O gençler uzaydan gelmediya!

Önceki ve Sonraki Yazılar