Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

Umutsuzluk asla olmamalı

 

Umutsuzluk asla olmamalı

Artık zor haftalara girerken yapılan hataların ve kaybedilen puanların ne köşe yazısı olur nede yazılarda bal tadında cümleler. Ugur hoca;” iki haftada yedi gol yedik ve iki mağlubiyet çok ağır oldu, ancak devam etmek durumundayız. 

Telafi denen şey zor oluyor. İçerde kayıp vermeden gitmek zorundayız” demesi ne kadar zor haftaların bizi beklediğini göstermiyormu?

En kötüsüde sitresin hakim olduğu bir insan yüzünün bariz hatalarını Ugur hoca’da görebilmek…

Orduspor dün ilk sırada idi, bugün dördüncü sırada yarın yedidede olabilir tekrar zirvedede. Daha 11 maçımız var. İçerdeki maçlarda 18 , dışardakilerden 8 puan getirmeli Orduspor. Şanslıyız 6 maç içerde oynayacağız.

Yorumlar farklı, tenkitler ve eleştirilerde farkı. Tek ortak düşünce birliktelik; “bu takıma sonuna kadar yürekten inandık”, denmesi.

Herkesin kötümser yada yılğın olduğu anlarda başkan Nedim Türkmen;” önemli bir maçtan takım olarak puansız ayrıldık, maçın kırılma noktalarında atamadık, lehimize çeviremedik, kaybettik. 

Rize bu maça daha çok inandı ve puanı aldı. Fatura ağır oldu, liderdik geriye geldik, bazı tedbirleri hoca ile alacağız. Taraftar merak etmesin bu takım şampiyon olacak,” demesi bile herkesin suskun anında takıma en büyük moral olmuştur.

Bir yanda karalar bağlayanlar bir yanda her şey olur deyip işine bakanlar var. Buna sevindim. İyi takımlar düşer, hatalar yapar ama tekrar ayağa kalkmasını bilirler. 

Bu konuda Nedim başkanın sakin, daima takımın yanında oluşu, umutsuzluğa kapılmadan güven duyması hem Ordu' yu hem taraftarı hemde sporcuları rahatlattı.

Şimdi tekrar yükselme zamanı. Doğrusu bu değil mi ?

Önceki ve Sonraki Yazılar