Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

YAZIK OLDU

 

YAZIK OLDU

Kayseri kendini arayan takımlardan biri idi bu hafta hem Ankara gücü  hem de Kayseri spor takımları  3 puanla biraz olsun nefes aldılar bunun yanında ise bizde varız dediler. Ama ben bir kendime birde etrafımdaki insanlara bakıyorum, heyecan dolu yüzleri ile hepsi inanmışlık içinde.

Sonra sahil de dolaştım arabamla, birahaneler tıklım tıklım, akşam keyfi yapacak olan insanların talihsiz yada beceriksizlik sonucu yenen golden sonraki yüzleri onlara keyif yerine acı vermiş. Erken sarhoşluk yükü vurmuş yüzlerine.

Döndüm eve geldim, bacanağım sinirli bir şekilde;” buda yenilir mi, Yalçın bunu nasıl yapar” içinde maçı izliyor. Baktım tüm Ordu insanı Ordu spora mağlubiyeti yakıştıramıyor. Büyük bir takım olmuşuz havasında sımsıkı sarmış yüreğine .Bu çok özel bir durum.

Bana gelince, bu maçta puan için giden, oynamaktan çok oyundan bir puan almayı  planlamış teknik taktik düzeni gördüğüm maçta kimsenin hataları  şahıs üzerinde işaretleme şansı olmadığından en formda dediğimiz oyuncu hatayı  yapınca, o hatanın faturası  maça kesildi ve Ordu spor puansız evine geldi.

Yazık  oldu dersek öyle oldu. Yapacak bir şey yok. Haftanın hazırlığına dönecek herkes. Hayat bu, devam eden bir süreç var, nerde ne olacağı belli olmayan. Bu süreç bu takımı nerde bırakırsa oda orda olmak zorunda, bundan sonraki işi  ise  yapılan yanlış yada hatalara bakmak..

Çünkü işimiz anlık değil uzun bir yol haritasında ise bunu yapacakların ellerinde kara kaplı defter,  sürekli not almaları normal. Devre arası yaraya merhem olacak kaliteli ayaklar ya alınır ya da şimdiden bilmemizde zor.

Hoca ve ekibi bunun hesabını  yönetimle yapıyordur. Biz şimdi gelecek haftaki maçta stada gidip te destek olmayı düşünelim. Başka   şansımız var mı dostlar?

Önceki ve Sonraki Yazılar