İDRİS NAİM ŞAHİN VE ALTIN ORDU

İDRİS NAİM ŞAHİN VE ALTIN ORDU


Ak-Parti 12 Haziran seçimleri için çok iddialı bir sloganla yola çıktı.

"Altın Ordu" için "Altıda altı" sloganı daha ilk günden Ordu kamuoyunda
konuşulmaya ve tartışılmaya başlandı.

Büyük düşünmek ve hedefi büyük tutmak bu olsa gerek.

Bu hedef belki yakalanamayacak bir hedef olarak algılansa bile öyle büyük bir hedefi telaffuz etmek ve bu iddia ile yola çıkmak bile yürek ister.

Bu tür hedefler Ordu için zor olsa da hayal değildir.

Anap döneminin "yedi de yedi" başarısını hatırlayanımız çoktur.

Bir çok aday 7.Sırayı beğenmeyip aday adaylığından çekildiğinde şans Aybast adayı Ertuğrul Özdemi'e gülmüş ve Ertuğrul Özdemir milletvekil seçildiğini ineğine "çıltı" yaprağı bıdarken öğrenmişti.

Bu bir yöresel latife olsa da Ordu için gerçekleşen bir netice idi."Altın Ordu" için zaten ilk projeler hayata geçirilmeye başlandı.

Yılların hayali olan Ordu- Giresun Havaalanı ihalesi 30 Mayısta yapılyor.İhale için teklif veren 7 firmanın dosyaları neticilendirilecek.

Yine Ordu'nun hayali olan "Çevre Yolu Projesi" kapsamlı olarak Sayın İdris Naim Şahin tarafından televizyonda anlatıldı. Bu projenin de bitirildiği ve ihaleye çıkılma noktasına geldiği müjdesi Ordu halkına verildi.

Sayın İdris Naim Şahin'in kaptanlığında seçimlere çok iddialı hazırlanan bu altılı "Altı da altı" hedefine kilitlenmiş olarak 12 Hazirana hazırlanıyorlar.Siyasi partiler halka hizmet için yola çıkarlar. Her parti plan ve programları ile seçimlere hazırlanırlar ve hazırlanmaları gerekir.

Bu çalışmalar bir ekip işidir.


Her parti seçimler ile ilgili hedef ve projelerini halkın beğenisine sunarak oy isterler. Yoksa her sabah kalkıp "Benim adım Kemal elektrik borçlarını sildim." veya "Benim adım Kemal herkese 600 T.L çalışmadan para vereceğim." veya "Benim adım Kemal askerliği 6 aya indireceğim " gibi asılsız ve devlet ciddiyeti ve sorumluluğu ile bağdaşmayan sloganlar ile yola çıkarsanız Sayın Süleyman Demirel'in herkese iki anahtar sözünü fiyaskosunu hezimetine uğrarsınız.

Her parti plan ve projelerini önceden hazırlamalı ve ciddi ve inandırıcı projeler ile yarışa katılmalı.

Ak-Partinin televizyon reklamları daha inandırıcı ve Partiyi öne çıkaran sloganlar ile daha inandırıcı olurken CHP yie televizyon reklamlarında"Benim adım Kemal" sloganını öne çıkarıyor.


Yani "BEN BEN BEN" Politika bir ekip işidir. Politika da " BEN " lik olmaz.

Bunun için Ak-Parti milletvekili adaylarıda birlik ve beraberlik içerisinde mega projeler ile yola çıktılar.

İdris Naim Şahin'in sloganı " Altın Ordu için altıda altı " kamuoyunda tuttu.

Onun için diğer partilerin de proje ve hedeflerini görmek istiyoruz. Hedefi olmayanın hedefe ulaşması mümkün değildir.

Hele hele " Benim adım Kemal " sloganı ile asla.

Önceki ve Sonraki Yazılar