BELEDİYEMİZDE TEMSİL-AĞIRLAMA GİDERLERİ

 

 

Ordu Belediyesinde Temsil-i ağırlama Giderlerinde ülke sınırları dışındaki çoğu Devlet Başkanlarını bile yaya bırakıyor.

Yılda 1 Trilyon 280 Milyar Lira  ülkemiz Belediye Başkanları içinde rekora koşuyor. Biz bunun hesabını Belediye Meclis toplantılarında sorduğumuzda hep kaçamak cevaplar vererek, kamuoyunu hiç bir tatmin edemedi.

Bu kadar büyük harcama ile güya Ordu'nun tanıtımına katkıda bulunuyormuş. Kocaman yalan.

Harcadığı her kuruş Ordu'da yaşayan bizlerin cebinden çıkıyor.


Bu paralar açıkça çar çur ediliyor.Ordu'nun tanıtımı bahanesiyle Ordu'ya bir sürlü insanlar davet ediliyor.


Sadece belli bir kesim yiyor ve içiyor ve faturasını Ordu Belediyesi ödüyor.Ve bunun adına da Ordu'nun tanıtımı adı altında yüksek meblağlarla faturalar kesiliyor.

Bu harcamalar Belediye Meclisı Denetleme Komisyonu tarafından hepsi tespit edildi ve rapor halinde ilgili yerler iletildi.Bu tür

ne olduğu belirsiz ve kontrolsüz faturalar Belediye'ye Ordu'nun tanıtımı olarak lanse ediliyor. Ordu'nun tanıtımı ile ilgili bu harcamalardan bu güne kadar Ordu'ya geri dönen bir şey yok. 

Bu kontrolsüz harcamalar hepimizin vicdanını yaralamaktadır. Ama Ordu halkı bütün bunlara   sessiz kaldığı sürece bu harcamalar artarak devam edecektir.

Göreceksiniz gelecek sene, bu bütçede bu harcamalara yetmeyecektir.

Ordu'da yaşayan Ordu halkına daha temiz ve daha sağlıklı bir şehir sunması gerekenler sadece "Lale Devri"ni andıran bir kontrolsüz harcama ile Ordu halkının paralarını boşa harcamaya devam ediyorlar.

Buna dur demesi gerekenler  yine bizleriz.

Hepimiziz.Susmaması gerekenler susmaya devam etmemeliler.

Buna  malum güzide basın da dahil.

Önceki ve Sonraki Yazılar