GÖZLER ANKARA'DA

GÖZLER ANKARA'DA

Ankara'da derken Sayın Kılıçdaroğlu'nda değil tabi ki.

Gözler  Sağlık Bakanlığında.

Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili yazı yazmak istiyordum ama önce Sayın Kılıçdaroğlu'nun ayaklarının yere basmasını beklemek gerekiyor.

Baksanıza yaşadığı ülkenin Başbakanı'na "Recep Bey Recep Bey"diye hitap etmesi bile çok büyük beklenti içine giren Siyaset bilimcilerini hayal kırıklığına uğrattı.

Hele birde üstüne üstlük ben villalarda yaşamayacağım ve halkım gibi yaşayacağım diye fakir fukara edebiyatı yaparak yola çıkıp 500 T.L lik  ithal gömlekle yakalanması biraz  karizmayı çizdirdi.Bir Partinin Genel Başkanı tabii ki 500 T.L lik bir gömlek giyebilir.

O zaman büyük konuşmayacaksın.Gözler Sağlık 
Bakanlığına çevrilmiş iken çok kısa bir siyaset turu
yapmamın nedeni bu ülkenin Başbakanı'nın "Recep Bey  Recep Bey" diye aşağılanmak istenmesindendir.

Ne "Recep" ne de "Bey" kelimesi tabi ki bu anlamı içermemektedir.Ama her Türk insanı bu 
ifede ile kastın ne olduğunu çok iyi bilmektedir.

Sayın 
Kılıçdaroğlu'nun daha seviyeli politika yapmasını ve siyaset ortamını germemesini bekliyorum.

Konumuza dönelim artık.Ordu Üniversitesi'nin uzun zamandır Tıp Fakültesi için yer arayışı içinde olduğunu biliyoruz.Boztepe Devlet Hastanesi ile ortak çalışma proje düşüncesinde son aşamaya gelindiğini öğrendim.
Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Hulusi Gürel şu nada Ankara'da.Sağlık Bakanlığı ile Üniversite yönetimi  Protokol imzalama aşamasındalar.

Ordu ÜniversitesiTıp Fakültesinin  fiziki bir mekana kavuşmasını Ordu halkıdört gözle bekliyor.Ordu Üniversitesi ile aynı anda Tıp Fakültesinin de Ordu'ya kazandırılmış olmasına rağmen yıllardır yer sorununu çözülememiş olması büyük bir eksiklik idi.

İnşallah Tıp Fakültesi fiziki mekana kavuşur ise,OrduTıp Fakültesi Sağlık hizmeti alanında büyük bir boşluğu dolduracaktır.İnşallah sözleşme bir an önce imzalanır ve  hevesimiz kursağımızda kalmaz

Önceki ve Sonraki Yazılar