Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ORDUSPOR İYİ TAKIM

 

ORDUSPOR İYİ TAKIM

Orduspor Takımı bugün,” huzurmutlulukgüzel yarınlar” arıyor. İstifa eden insanların sorunları ne bilmiyorum. Ama bunun cevabınıda yine verecek olan istifa eden ve yönetimlerden giden insanlar olmalı.

Sanki büyük bir sorun varmışta onlarda dayanamamış ve ayrılmışlar gibi konuşuluyor.

Bu sezon kimsenin yargıçlıklarına yada aldıkları kararlara bakma lüksü yok. Kim ne yapmışsa sezon sonu gelinen noktadan birileri cevap verir, birileride bunları sorar cevap ister.

Şimdi Orduspor bu liği başarılı bitirmek zorunda. Bugün Rize yenildi. Denizli tekrar liğe adım attı. İşler karışık gibi olsada, aslında her takım birbirine denk ve iyi.

Elinde kalabalık bir futbolcu listesi var hocanın. Mazeret kimse arayamaz. Kötü sonuçta kimse ak kaşık benim deme lüksünede sahip değil. Başarısız olursak mimarlarıda tabiki bu işi yöneten herkes olacak.

Orduspor on milyarlık bir sporcu sayısının olduğu ender kulüplerden biri. Pahallı bir sporcu kadrosu ile yönetimi yoran ödeme maliyesininde tam ortasında, üstelikte lider takım. En çok kazanması gereken dönem içinde.

Bugün bu takım, rakipleri puanlar kaybederken kazanarak öne bir adım daha atıyor. Asılnda bu takım bu ligdeki bütün gemilerin önünde giden amiral gemisi olmayı çoktan hakeden işler yaptı. Kimsenin himmeti ile değil, kendi güçleri ile bu liderlik koltuğunu kaptılar.

Yani hak ettiler. Amiral gemisini, kendi omuzlarındaki yıldızlara bakarak yönetmenin mutluluğunu yaşadılar. Bu takım şampiyonolur, ikinci olur ilk altıda olur. Yaniliğe kadar giden yolda hep üst kısımda bey olur.

Çünkü Orduspor iyi takım. İyi takımada üst sıralarda olmak yakışır. Ama bu kadar iyi takım, iyi bir konumda olan takımı olan yönetici niye istifa eder diyorlar. Onun cevabın onlar verecek. Susmayacaklar, giderken işlerimiz yüzünden mazereti üretmeyecekler.

Ozaman niye zamanında girdiniz demezlermi adama. Yöneticilik fedakarlık isteyen iştir. Üç ayda kaçana yönetici denir mi?

Önceki ve Sonraki Yazılar