Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ARTIK BENDE DİZ ÇÖKTÜM

 

ARTIK BENDE DİZ  ÇÖKTÜM

Zor iş  alt yapının oyuncusuna güvenmek, onunla sahada olmak. Yürek ister bu oyuncularla  kampta bire bir olmak, çalışmak, hazırlık maçlarında oynatmak.

Bir takım  anlayışının başında olan insan, kazanmayı  iş sanıyorsa,  bence kendine güvensizliğini ve oyuncuları süs olsun  anlayışıyla bulundurmayı, yönetim istedide oldu gibi  bir havada yapıyordur.

Takımlar kampa gider ve burdan bir şeyler kazanılır ve gelinir. Orduspor’da bu olmamış. Duygu düşünce ve takım kurgusundaki on bir aynı. Hazırlık maçında bile bu onbirin isim hakları yine hocanın düşünce firmasında. Bu gençlere yada bazı isimlere sezon sonuna kadar sahada durma hakkı, hayal olacak gibi.

O zaman bu düşüncenin mimarı  olan sayın hocam, Ordusporu başkanın ve yönetimin istediği adaya indirmesi lazım. Yada bu yarışı sağ salim bitirmesi.

O kadar zor şartta yönetimin sizlere verdiği hakkı, benim kafamdaki yol haritası  bu diye çizen teknik elamanların, çizimleri ilk birde olmalıki, herkeste o haklı  biz yanıldık demeli.

Orduspor transfer yapıyor. Sıkıntıyı  çekenlerin hayallerine kara perde çekecek adımları atanların suyu erken kaynar. Bu yarış olursa olur olmazsa ben ne yaparım gibi ince sancılı  sözcüklerle geçiştirilemez.

Kimsenin burda kıvıracak,  kaçacak yeri yok. Yönetim herşeyi yapıyorsa, teknik kadro bu takımı şampiyon yapmak zorundadır.

Hazırlık maçlarında fazla isme yer  vermiyor, yada bildiği yolda gidiyorsa bırakalım yapsın. Başında olduğu takımın neleri yapacağını en iyi bilen o. Biz gördüğümüzü yazıyoruz. O ise içinde.

Basın bu konuda biraz terettüt ediyor. Basın istiyorki, alınan ve kampa giden isimler oynasın, oynamayan sporcularda burda oynasın..Ama patron Ugur hoca ile ekibi. Bizde yönetim gibi izlemeye,  gidişe bakmaya ve yazmaya şimdili mecburuz.

İsteğimiz herkes gibi  şampiyonluk..

Önceki ve Sonraki Yazılar