Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

BİR GÜN AKIP GİDERLER…..

BİR GÜN  AKIP GİDERLER….. 
 
 Kongreler de gördük ki sayın başkanlar yanına alıp , çay içip,   yönetici  yapıp , Orduspor da kader arkadaşı olupta, kongrelerde ne olduğu belli olmayan bir adaya yakın olup, onlara çok şey veren insanın karşısın da olmalarını, hem o hemde ben  üzülerek seyrettim.
        
  O kadar küçüldülerki bir yumurtanın sarısı gibi akıp gittiler önümden… 
      
Onlarda merak etmesin,  her rüzgar savuracak bir toz bulur.  Her düşte bir umut, her hayal bir can bulur ama onlar tek şeyi bulamazlar, bir dost .
      
İnsan gibi yaşamayı unutmuşların yeri nerde merak ediyorum.
    
 
Kongrelerde gözümde dev sandığım adamlar çok ufaldılar.  Zenginlik malla değil kalple olur, Onun zenginliğinden mahrumsa,  serveti geniş olsa da yine fakirdir, tıpkı o başkanının karşısındaki  adayın kolunda ne aradıklarını bilmediğim gibi.
   
   Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın zevki de olmaz. 
   
Dost dediğin, sevilecek biri olmasa da seni sevmeli,  dostların bazıları menfeati öne aldıklarını, siyaseti öne aldıklarını gösterdiler.     Dost dediğin fanatik olmalı,  ben bunu düstur alırım.
       
Bütün herkes seni üzdüğünde bile sana moral vermeli.  Bu şimdi yok bazılarında.  Onlar birileri  gelsin aday olsun isterler, demek ki orduspor o insanlar için bir ekmek kapısı.
        
Dedim ya hepside önümden akıp gittiler,  tıpkı yumurta sarısı gibi,  cıvık cıvık.
        
Herkes insanların yada dostların yüreklerin de  yerini bulur, ordu spor bir karanlığa gömülmekten her daim bir elle yada yürekle  kurtulur. Oh   be!
        
Bakarsınız piyasada dolaşanve nereye gideceği belli olmayan o yumurtanın sarıları da akıp giderler.
      
Bundan kimse gocunupta onlara üzülmesin rahatlayan her daim başkanlar la Ordu spor olacaktır.
     
Ama onların asla dostu yada bir eli olmayacaktır. Onlar menfeat sahasında bir o yana bir bu yana koşmaktan kendinide unutacaktır.
     
Hep beraber göreceğiz. Hiçbir başkan bunu hak emiyor. 

Önceki ve Sonraki Yazılar