Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

KİMLE İSTERSE ONUNLA ÇALIŞSIN

KİMLE İSTERSE ONUNLA ÇALIŞSIN

Sorumluluk yönetimde. Her kesimin kendine göre “Balyoz” harekatı ar. Görünen köy klavuz istemez. Kaç kişi kulübten işini iyi yapamadığı için yollanmış. Bu sayı mevcut. Kaş kişide işi iyi apacak diye alınmış, oda belli.

Başkan kim, yönetimdeki arkadaşlar kim? O halde giden yada gelenlerin sorumluları da onlar. Bize ne?

Ama şuna hiç birimiz inanmak istemiyoruz. Gidenler, sayın Bodurn adamı diye yollandı, yada alınanlarda Nedim beyin adamları idi alındı. Asla ne Bodur nede diğer başkanlar bu insanlarla adamları diye çalıştı. Personal, müdür, şöför, her başkanla çalışmış isimler. Onlar yalnızca Ordusporun adamlarıdır vede yönetimlerin.

Bu kadarına denilecek tek şey, Bodurculuk değil, içten içe yıllarca sürdürülen bir nefret yada bilmediğimiz sebeblerdir. Eğer işlerini iyi yapamıyorsa personal, o zaman profosyonel davranır, duyğunu br yana bırakır ve yollarsın.

Aldıklarının da geçmişlerindeki bekraguntları yüzde yüz olmalı ki buna değsin. Bakıyoruz gelenlere ne futbolun içindeler, nede yüzde yüz bu işte profosyonel.Demek ki geleni ben aldım, gidenleri onlar zihniyeti.

Sizde yönetmden bir gün gidince bu insanlardan birinin orda olabileceğine onay veremiyorum. Hepsini bir anda kovarlar. Çünkü bu isimler ve kulübte çalışanlar sayın başkanın adamları..Orduspor kulübünün değil.

Benim aklımda buna ermiyor. Yönetime bazı isimleri alıyoruz . İstifa edince falancının adamları oluyorlar. Yönetimdeki isimler saygın isimler olduğu için alınırlar. Onun bunun adamı olmakta neyin nesi?

Neler duyacağız daha? Kulübe aldığınız yönetimdeki isimler her başkanla çalışmış Orduspor hizmetkarı insanlar. Ne sizin nede diğer başkanların adamı onlar, Ordusporun yöneticileri.

Hakszlıklar da susacak, yanlışlara arka dönecek, kulübün içine alınan personele, transferlere aldırmayacak, onlar başkanın adamı olmaktan gurur duyarlar, Orduspor hizmetkarlarında bunu arayamayız.

Sayın Bahadır Karlıbel, her yönetimin içinde olmuş, her başkanla çalışmış bir isim. Onu biri ile anmak, hiçbir başkan yakışacak bir şey değil. Yada istifa eden diğer arkadaşımızı.

Hele hele o kadar yanlış isimleri aldıklarında bu kulübe, bu yönetimin isteği ne yapalım diye herkesin sessiz kalması nasıl doğru ise, giden, bırakan yönticilerede bir ismi yakıştırmak o kadar yanlış.

Asıl mesele Orduspor ve kalan maçları. Düşünülecek tek şey o. Başkası, yaşananlar zaten çirkin işlerden bir demet. Ne elimize alalım nede dilimize. Değilmi?

Önceki ve Sonraki Yazılar